Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mandenvergrendelingssysteem Basket Lock voorkomt beschadigingen

We kennen allemaal het probleem. In de centrifuge komt de mand tijdens het centrifugeren omhoog en schuurt langs het deksel. Mand kapot en, nog erger, kunststof deeltjes bij het product. Sormac ontwikkelde daarom het gepatenteerde mandenvergrendelingssysteem 'Basket Lock' dat hier een einde aan maakt. Subtiel eenvoudig maar effectief. De centrifuges MC-44 en MC-44/Vario zijn hiermee standaard uitgerust. Beide types zijn zeer robuust uitgevoerd. Een belading tot 16 kg is geen probleem.



De Vario uitvoering beschikt over een gebruiksvriendelijk en waterdicht touch screen. Hiermee kunnen honderd verschillende programma's met verschillende cyclustijden en snelheden worden geselecteerd. Een omkeerfunctie en een soft start zijn eveneens programmeerbaar.



De mandencentrifuge maakt deel uit van Sormac's vernieuwende Veggie Line. Deze omvat daarnaast ook wassers, desgewenst met UV-C desinfectie en een nieuw ontworpen bandsnijder BSM-150. De Veggie Line is speciaal ontworpen voor de verwerking van groenten in een range tot 1.000 kg/h.

Voor meer informatie:
SORMAC B.V.
Huiskensstraat 68
5916 PN Venlo
Tel: +31 (0)77 351 8444
www.sormac.nl
Publicatiedatum: