Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Compac ziet wereldwijde kansen

Compac, een leverancier van geïntegreerde IT-oplossingen voor de AGF-sector, presenteerde onlangs zijn nieuwe managementteam. Het team zal het bedrijf in de volgende fase van haar transformatieve groei leiden om de wereldwijde kansen in de AGF-sector te benutten.

Voortbouwend op haar 30-jarige ervaring met innovatie werkt Compac samen met een aantal van 's werelds meest erkende AGF-merken, waaronder Sunkist, Halos™, Mr. Apple en ZESPRI Kiwifruit om consistent kwalitatieve producten te leveren aan de consument. De oplossingen geven klanten de mogelijkheid om versproducten nauwkeurig te sorteren en verpakken met een hoog volume, constante veiligheid en traceerbaarheid, tezamen met de verbetering van de operationele efficiency en winstmarges.De CEO van Compac, Mike Riley, stelde dat het nieuwe managementteam op basis van vaardigheden en ervaring in het ontwikkelen en leiden van toonaangevende high-performance teams en partnerschappen is gekozen. "Compac's team is een strategische balans van mensen met directe ervaring van het bedrijfsleven en van de sectoren die blijven veranderen, vergelijkbaar met de ontwikkelingen die we zien in het naoogst segment van AGF," aldus Riley.

Compac is gericht op de groei van zijn wereldwijde klantenbestand en de ontwikkeling van een complete, geïntegreerde naoogst IT-oplossing. Dit voornemen omvat diensten van wereldklasse op het gebied van opleiding, technologie en apparatuur om te voldoen aan de behoeften van zijn klanten: het hoogste rendement. "Betrouwbaarheid, automatisering en traceerbaarheid van meerdere locaties en de mogelijkheid om tijdig bruikbare business intelligence te analyseren uit opbrengstgegevens wordt steeds belangrijker voor onze klanten. Zij moeten voldoen aan de strenge normen van presentatie, kwaliteit, veiligheid en herkomst, komend van retailers en consumenten," zo concludeerde Riley.
De oprichter en grootaandeelhouder van Compac, Hamish Kennedy: "Compac heeft een lange weg afgelegd sinds we 30 jaar geleden begonnen in een garage. Momenteel zijn we goed gepositioneerd om te profiteren van de enorme wereldwijde mogelijkheden. Ik ben erg onder de indruk van het executive leadership team dat Mike (Riley) heeft samengebracht en hun toekomstvisie. Ik kijk ernaar uit om samen met hem en ons raad van bestuur de volgende stap te nemen."

Compac's nieuwe managementteam bestaat uit: Chief Executive Officer, Mike Riley; Chief Financial Officer, Kate Parsons; VP Strategie en Corporate Development, Kim Bui; VP Global People & Capability, Siobhan Cohen; VP Marketing en Product, Perry Sansom; VP Global Operations, Chris Komatas; VP Engineering, Paul Farrow, PhD. en Chief Technology Officer, Ken Moynihan.

Voor meer informatie:
Ian W Bailey
Capital C Partners
Tel +1 917 544 9921
Email [email protected]Publicatiedatum: