Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Machines, weeg- en doseersystemen bij GKS op Empack

Op de Empack 2015 in Brussel zal GKS Packaging uit Son (NL) een aantal machines presenteren. Op de GKS stand kunt onder andere de compacte en flexibele CP350, de UP350 en de Minipack in werking zien. Naast deze machines zullen er ook diverse weeg- en doseersystemen getoond worden. Ontwikkeling, productie en bouw van de machines en software vind plaats in eigen huis. Hierdoor kan ook aan de vraag van klantspecifieke oplossingen voldaan worden.

De CP 350 en UP 350 zijn gebaseerd op het nieuwe GKS machineplatform, gekenmerkt door een modulaire bouw, open constructies en ergonomisch design. De machines zijn volledig uitgevoerd in RVS en worden deels servogestuurd. Voor alle componenten is gekozen voor bekende en betrouwbare toeleveranciers, zoals Allen Bradley besturing en SMC pneumatiek.Dankzij de modulair bouwwijze is het wisselen van iedere willekeurige groep (bijvoorbeeld het volledige sealmechanisme) binnen enkele minuten uitgevoerd. Hiermee worden stilstand en onderhoudskosten tot een minimum gereduceerd.
In plaats van langdurige reparaties op locatie uit te voeren, kunnen modules ter plekke uitgewisseld worden en kan er direct verder gegaan worden met produceren.

Bezoekers zijn van harte welkom stand K110 bij Wim van der Meulen en Roland Witvoet.

Voor meer informatie:
Roland Witvoet
GKS Packaging
r.witvoet@gkspackaging.com
www.gkspackaging.com.
 
Publicatiedatum: