Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Albert Heijn en HelloFresh komen met Kerstboxen

Zowel supermarktketen Albert Heijn als maaltijdboxenleverancier HelloFresh komen dit jaar met een speciale Kerst-versie van hun maaltijdboxen. De Allerhande Kerstbox bestaat uit een viergangendiner voor 4 personen. De HelloFresh Kerstbox is voor 2, 3, 4, 5 of 6 personen te bestellen.

Albert Heijn
De Allerhande Kerst Box heeft als voorgerecht een visplateau met homemade pickle en salade, als tussengerecht een paddenstoelenbouillon met shiitakes & omeletreepjes en als hoofdgerecht eendenborst met saus van pruimen & steranijs, geroosterde aardappel en groenten. Als dessert staat een triffle met meringue, mango en passievrucht op het menu. De gerechten zijn eenvoudig te bereiden aan de hand van receptenkaarten. De box kost 69 euro en is vanaf 26 november te bestellen. De voorraad is beperkt. De box wordt alleen op 23 en 24 december gratis thuisbezorgd of is op dezelfde dagen op te halen in één van de ruim 900 Albert Heijn winkels in Nederland of bij een gekozen Pick Up Point.

Hellofresh
HelloFresh komt met 3 verschillende boxen voor Kerst. De Kerstbox Original, de Kerstbox Deluxe en de Kerstbox Gourmet. Bij de Kerstbox Original is het voorgerecht een lichtgebonden preisoep met stokvis. Het hoofdgerecht bestaat uit een hertenbiefstuk en stoofpeertjes en de maaltijd wordt afgesloten met een chocoladedessert. Bij de Deluxe-versie bestaat het menu uit een salade met runderbavette en salsa verde, een lichtgebonden preisoep met stokvis en als hoofdgerecht hertenbiefstuk met stoofpeertjes. De maaltijd wordt afgesloten met een chocoladedessert. Ook is nog wat extra's voor bij de koffie. De Gourmet box bevat een selectie van stukjes vlees en vis en vegetarische gerechtjes. Daarnaast bevat de box ingrediënten om zelf marinade, sausjes, kruidenboter en een dessert te maken. Ook hier worden de recepten meegeleverd. De maaltijdboxen zijn al te bestellen tot uiterlijk 16 december. De boxen worden 23 of 24 december bezorgd. Een doos voor 4 personen kost tussen de 59 en 89 euro.

Bron: AH/HelloFresh
Publicatiedatum: