App helpt Vlaamse fruittelers met administratie

Het Proefcentrum Fruitteelt ontwikkelde met en voor fruittelers de webtoepassing 'EVA - Eindelijk Vereenvoudigde Administratie'. Deze applicatie, bruikbaar op smartphone, tablet of pc, maakt volgens het bedrijf het dagelijkse werk van een fruitteler een stuk eenvoudiger. Deze app voor telers van steenfruit, houtig kleinfruit, aardbeien en druiven wordt gelanceerd op de fruitbeurs Fructura van 27 tot 29 november in de Ethias Arena Hasselt. EVA werd ontwikkeld als deel van het SALK-project 'Innovatie' waar de Vlaamse overheid en de provincie Limburg een belangrijk investeringsbedrag voor vrijmaakten.

De website www.pcfruit.be krijgt een nieuw kleedje. Deze nieuwe website zal de uitgebreide kennis, die het Proefcentrum Fruitteelt in huis heeft, nog meer kenbaar maken aan fruittelers, andere onderzoekers en toeleveringsbedrijven, zodat zij elke dag de vruchten kunnen plukken van het onderzoek van het Proefcentrum Fruitteelt.

Meer informatie:
PC Fruit
E: communicatie@pcfruit.be
T: 011 69 71 16.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.