RPO organiseert demodag voor ICT-oplossing Freshng

Op woensdagmiddag 4 november is het mogelijk om de AGF-software demodag van RPO bij te wonen. Tijdens deze sessie presenteert het ICT-bedrijf de totaaloplossing Freshng; gemaakt voor en door de AGF-branche. Met Freshng worden vraag en aanbod snel, adequaat en bedrijfsbreed op elkaar afgestemd. Foutenreductie en het besparen van tijd en geld zijn hiervan een logisch gevolg.

RPO automatiseert de AGF-branche
RPO helpt al bijna 30 jaar groente- en fruitprofessionals: importeurs, exporteurs én groothandelaren. Wij denken, doen en dromen AGF. Hierdoor realiseren wij effectieve oplossingen voor de automatisering van uw bedrijfsprocessen. Ons nieuwe pakket is voorzien van veel nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden waardoor de gebruikers kunnen profiteren van nog meer voordelen. Want de AGF-markt ontwikkelt zich, er wordt veel digitaal vastgelegd en communicatie gaat steeds sneller. Met de juiste software kunt u aan alle eisen voldoen. De processen kunnen nog nauwkeuriger gemonitord en inzichtelijk gemaakt worden. Freshng geschikt voor het werken op vaste en mobiele apparaten, waardoor belangrijke informatie altijd en overal, beveiligd, beschikbaar is. Zodat de gebruikers succesvol kunnen ondernemen.
 
Tijdens de demosessie laten wij u zien hoe onze klanten profiteren van het voordeel en werken met de moderne en functionele AGF-software Freshng. Deze slimme software automatiseert u belangrijke bedrijfsprocessen. Of u nu 250 werknemers heeft of 1, met Freshng beheerst u uw processen van inkoop, verkoop, relatiebeheer, logistiek, facturering tot financiën.
 
Mogen wij u verwelkomen op woensdag 4 november? De demodag vindt plaats bij RPO in Barendrecht. Kijkt voor meer informatie, aanmelden en het programma op de website van RPO.

Meer informatie:
RPO ICT Solutions
Rick Rebergen/Paul van der Es
E: sales@rpo.nl
T: 078-681 86 88
www.rpo.nl

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.