Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Nederland geeft jaarlijks gemiddeld 286,60 euro uit aan thuisbezorgde maaltijden"

Op basis van een onderzoek van ActiePagina.nl in samenwerking met Panelwizard onder ruim 1.000 respondenten wordt geconcludeerd dat 58% van de Nederlanders weleens een kant-en-klare maaltijd bestelt, die aan huis gebracht wordt. Per jaar wordt daar gemiddeld 286,60 euro aan uitgegeven. De pizza is daarbij favoriet. Daarna volgen Chinees, shoarma, producten van de snackbar en sushi.

Van de respondenten, die weleens een kant-en-klaar maaltijd laten bezorgen, zegt 52% ook op de kosten te letten. Van hen vergelijkt 22% eerst de aanbiedingen van verschillende bezorgrestaurants voordat zij een keus maken waar ze bestellen en 19% maakt gebruik van coupons uit reclamefolders of de krant. Verder geeft 14% aan gebruik te maken van online kortingscodes. Daarnaast geeft 14% aan te bezuinigen op de kosten door het aantal gangen bij een bezorgde maaltijd te beperken.

Bron: ActiePagina

www.actiepagina.nl
Publicatiedatum: