Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruitful Office levert de miljoenste fruitmand

Fruitful Office heeft vandaag de miljoenste fruitmand bezorgd. Om dit te vieren komt dé fruitleverancier met een actie: vind de Gouden Banaan in de Fruitful Office fruitmand en win een uitje voor het bedrijf. Vanaf maandag 12 oktober is twee weken lang in één van de Fruitful Office fruitmanden de felbegeerde Gouden Banaan te vinden.

Het bedrijf dat deze Gouden Banaan in handen weet te krijgen, zal beloond worden met een compleet verzorgde lunch door Fruitful Office. Tevens wordt de mogelijkheid aangeboden om voor de lunch een kijkje te nemen bij de beste appel- en perenteler van Nederland, Toon Vernooij.

Fruitful Office richten zich puur op bedrijven en overheidsinstellingen en dit betekent dat ze gespecialiseerd zijn in het verlenen van een goede op maat gemaakte service aan kantoren. Fruitful Office levert fruit van de hoogste kwaliteit en doordat ze frequente leveringen doen is het mogelijk de prijzen laag te houden.

Meer informatie:
Fruitful Office
Saartje Bakker
E: saartje@mcpr.nl
T: 06 50 59 99 06
www.fruitfuloffice.nlPublicatiedatum: