Vadrupak behaalt BRC

Vadrupak heeft het BRC-certificaat in samenwerking met Kleemans behaald. Het BRC Storage and Distribution certificaat heeft betrekking op het gedeelte wat Vadrupak organiseert en als doel heeft om de kwaliteit te waarborgen. Dit behaalde certificaat ligt in het verlengde van het certificaat van de producenten.


BRC certificaat uitreiking door Martijn Pulles van Kleemans (links) aan Alfred van Drumpt, eigenaar Vadrupak (rechts).

Het behalen en behouden van het certificaat brengt niet alleen met zich mee dat er goed met de producten moet worden omgegaan, maar tevens moeten het wagenpark en het DC (Distributie Centrum) in uitmuntende staat van onderhoud zijn. Vadrupak investeert momenteel zowel in hun wagenpark als in hun personeel. "De ICT is uitgebreid met een vernieuwde up-to-date ritplanning. Daarnaast zijn we voorzien van een uitstekend voorraadsysteem. Hierdoor verkrijgen we alle informatie die wij en onze klanten nodig hebben. Dit certificaat is een bevestiging van de werkwijze en het optreden van het gehele team van Vadrupak waar wij trots op mogen en kunnen zijn," aldus Alfred van Drumpt.

Voor meer informatie:
Vadrupak BV
T. +31(0)344 663 513
E: info@vadrupak.nl
www.vadrupak.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.