Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lunchtime zet in op automatisering met Tramper traysealer

Lunchtime bvba uit het Belgische Pittem heeft met de aanschaf van een uitgebreide Tramper trayseallijn, type S-360, een flinke stap gezet in de automatisering van zijn afvul- en verpakkingsproces voor verse kant-en-klaar maaltijden.



Daar eerder de gekoelde aardappelpuree rozetten handmatig werden ingelegd in de trays, wordt dit nu volledig automatisch gerealiseerd door een "op maat" oplossing van Tramper. De trayontnester, traysealer en meerdere uitweegstations maken de automatisering compleet.


Tramper S-360 traysealer.

De vraag naar complete automatiseringsoplossingen van één leverancier neemt meer en meer toe. Het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en volledig in eigen beheer produceren van complete projecten, maken Tramper Technology tot een belangrijke speler in de markt.


'Still' uit video van de aardappelpuree schepper.

Lunchtime bereidt dagelijks verse maaltijden in eigen keuken en verpakt deze in een CA-verpakking met een Tramper trayseallijn. De maaltijden worden verkocht via warenhuizen, kruidenierszaken en bedrijven.

Voor meer informatie: www.lunchtime.be

Bron: Tramper Technologies
Publicatiedatum: