Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe directe verbinding Amsterdam-Verona

De nieuwe directe verbinding Amsterdam-Verona is met het begin van het zomerseizoen een feit. De verbinding wordt beheerd door Transavia en werd gepresenteerd tijdens een evenement, georganiseerd in de Italiaanse Kamer van Koophandel, door de Kamer van Koophandel van Verona en de luchthaven Valerio Catullo. 

"De nieuwe rechtstreekse vlucht tussen Amsterdam en Verona is een uitstekende gelegenheid om onze bedrijven dichterbij de Nederlandse markt te krijgen," aldus Paolo Arena, bestuurslid van de Kamer van Koophandel en voorzitter van de luchthaven Valerio Catullo.

Een dergelijke verbinding is zowel van belang voor het toerisme als voor de andere economische sectoren. Verona is een stad met het tweede grootste aantal multinationals na Milaan en heeft een groot aantal bedrijven met een omzet van meer dan 100 miljoen euro. Nederland vertegenwoordigt één van de belangrijkste landen van waaruit Verona levensmiddelen en agroproducten importeert (395 miljoen euro in 2014) en ook een van de belangrijkste bestemmingen voor de export (232 miljoen euro in 2014). 

Publicatiedatum: