Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zes nieuwe trekkers en opleggers voor Koeltrans Angeren



Tholen - Bij Koeltrans Angeren zijn afgelopen zaterdag een zestal nieuwe Scania's afgeleverd, een week na de levering van zes nieuwe Schmitz-trailers. "Dit is een gedeelte van een order van in totaal negen nieuwe trekkers en twaalf nieuwe opleggers", vertelt Gunther Maters.



"Onze specialisatie is nog steeds groupage naar Ruhr, Frankfurt, Mannheim, Stuttgart, Nürnberg en München en complete vrachten door geheel Duitsland. Met een aantal vaste partners kunnen we ook groupage voor geheel Duitsland aanbieden", vervolgt Gunther.



"Inmiddels doen we dat met een wagenpark van 26 eigen auto's en 5 vaste charters, dus totaal 31 trekkers en 31 trailer alle voorzien van temperatuurregistratie voor realtime temperatuur overzicht en laadkleppen."



Het transportbedrijf heeft afgelopen weekend met een totaal van maar liefst acht auto's diverse spullen bij de Messe in Berlijn afgeleverd. "Van stoelen, tafels, koelkasten en vloerbedekking tot fruit. Woensdag en donderdag zijn onze mensen ook op de beurs aanwezig."





Voor meer informatie:
Gunther Maters
Koeltrans Angeren
T +31 26 3252407
M +31 6 13035224
F +31 26 3895677
gunther@koeltrans.nl
www.koeltrans.nl