SweetPoint sluit zich aan bij Coöperatie DOOR

Per 1 januari 2015 sluiten de telers van SweetPoint zich aan bij Coöperatie DOOR. Zowel DOOR als SweetPoint zijn verheugd over deze ontwikkeling. "De Ramiro puntpaprika's zijn een mooie aanvulling op het bestaande assortiment van trostomaten, aubergines, paprika's en komkommers", vindt de telerscoöperatie.

Met de komst van SweetPoint breidt de groep van productspecialisten binnen Coöperatie DOOR zich verder uit. Bij de verkoopdochter DOOR Partners kan men al terecht voor de merken Prominent, Purple Pride, Green Diamonds en PapriCo.

Gedeelde marktvisie
SweetPoint deelt dezelfde marktvisie, waarbij de onafhankelijke positie in de markt centraal staat. Dit was voor SweetPoint één van de belangrijkste redenen om zich aan te sluiten. Met deze stap werkt Coöperatie DOOR verder aan de samenwerking tussen productspecialisten en partners in de keten. "We willen niet alleen uitblinken in kwaliteit, maar ook in onze aanpak. Dit blijkt ook uit de gekozen strategie. Door te gaan voor 'Product Leadership' focussen we ons op productvernieuwing en is er veel aandacht voor marketing."

Verkoop & marketing
De SweetPoint producten worden straks verkocht via DOOR Partners BV onder leiding van Herman Burger. Herman wordt daarbij ondersteund door Edwin van Oosten (verkoop) en Marja Vijverberg (marketing en communicatie).

Meer weten? Meer weten over een van de merken van DOOR? Kijk dan op www.doorpartners.nl of loop binnen in onze stand op de Fruit Logistica 2015. De stand is te vinden in hal 1.2, D-10.

Coöperatie DOOR U.A.
Honderdland 131
2676 LT Maasdijk
Tel: +31 (0) 174-286 237
info@doorpartners.nl
www.doorpartners.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven