UASC investeert stevig in reefercontainers

Met de succesvolle vorming van partnerschappen met collega-containerrederijen CMA CGM Group en China Shipping Container Lines (CSCL) om de Ocean Three Alliance te formeren, heeft de United Arab Shipping Company (UASC) van de gelegenheid gebruik gemaakt om tijdens de WOP Dubai 2014 aan te kondigen dat zij van plan zijn om te investeren in moderne 'reefer boxes' om de capaciteit van gekoeld en bevroren vracht te vergroten.

WOP 2014 is de internationale expo van het Midden Oosten. Deze laatste investering van UASC komt na het bericht van de zeventien nieuwbouwschepen, tot 18.800 TEU, die het momenteel in bestelling heeft. De nieuwe reefers zijn energiebesparende AV+ modellen, ontworpen om automatisch het interne klimaat van de container te reguleren. De technologie controleert de concentratie van O2- en CO2-gassen in de container.

De nieuwe bestelling houdt in dat 80% van de huidige reefer-vloot van UASC de mogelijkheid heeft om de CO2-niveaus van de lading te meten en automatisch te ventileren naar behoefte. Daarbij wordt hun vloot hiermee een van de jongste in de sector met een gemiddelde reefer container-leeftijd van drie jaar.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.