Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Celtic Cooling realiseert fruitopslag in Oezbekistan

Celtic Cooling is al enige jaren actief in Centraal Azië en heeft hier de afgelopen jaren al diverse projecten gerealiseerd. Er is in deze regio een grote vraag naar uitbreiding van de totale opslagcapaciteit voor AGF. Op dit moment is Celtic bezig met het realiseren van 2 logistieke centra met een gezamenlijke opslagcapaciteit van circa 10.000 m2 in de omgeving van Tasjkent.Celtic Cooling werkt hierbij samen met hun vaste leveranciers: Besseling voor wat betreft het CA gedeelte en Mooij Agro voor de ventilatie systemen voor aardappelen en uien. De kwaliteitseisen van de klanten zijn hoog en de projecten worden voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van besturing en energiebesparing: Zo worden alle verdampers in de fruitcellen voorzien van UVC luchtdesinfectie van Bioclimatic.

Celtic Cooling is een koeltechnisch bedrijf met een uitstekende marktpositie en naam in de branche. We ontwerpen en installeren koel- en vriescellen, koude-installaties, airconditioningsystemen en turn-key projecten voor alle mogelijke doeleinden. Celtic Cooling heeft naast het hoofdkantoor in Nieuw-Vennep, Nederland, wereldwijd vijf vestigingen: in Kenia, Ethiopië, Ghana, Kazachstan en Oezbekistan.

Voor meer informatie:
Celtic Cooling
Luzernestraat 53

2153 GM Nieuw-Vennep

The Netherlands
Tel: +31-(0)252-240 950

Fax: +31-(0)252-240 959

info@celtic.nl
www.celtic.nl
 
Publicatiedatum: