AB Texel voornemens om Butter Group over te nemen

Logistiek dienstverlener AB Texel is voornemens om Butter Group over te nemen. Beide bedrijven hebben deze intentie vastgelegd in een voorlopig besluit. AB Texel en Butter Group gebruiken de komende maanden om zorgvuldig de haalbaarheid van de overname nader te onderzoeken. De verwachting is dat de resultaten hiervan begin 2015 bekend zijn.

AB Texel is gespecialiseerd in het vervoer van los gestorte agrarische producten, meel en veevoer. Butter Group is actief in transport van los gestorte agrarische producten. AB Texel is voornemens om 100% van de aandelen van Butter Group over te nemen om zo haar netwerk in de logistieke dienstverlening op het gebied van los gestorte agrarische producten te versterken en dienstverlening aan klanten verder te verbeteren. Beide bedrijven geven aan dat, na een eventuele overname van Butter Group door AB Texel, de werkgelegenheid behouden blijft.


Over AB Texel
AB Texel beschikt over een wagenpark dat is ingericht voor het transport van los gestorte agrarische producten zoals aardappelen, meel en mengvoeders. AB Texel heeft vestigingen in diverse Europese landen. Het wagenpark bestaat uit 500 trekkende eenheden en circa 900 opleggers.

Over Butter Group
De Butter Group is gespecialiseerd in het transport van los gestorte agrarische producten in Europa. De 270 vrachtwagens en ruim 400 bandlossers rijden 7 dagen per week en vervoeren jaarlijks meer dan 3 miljoen ton. De Butter Group beschikt over een uitgebreid netwerk met vestigingen in Nederland, Duitsland, Groot-Brittanniƫ, Polen en Hongarije.

Voor meer informatie:
AB Texel
Dennis Wetenkamp, directeur
d.wetenkamp@abtexel.nl
Tel: +31 (0)6 51 780 253
www.abtexel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven