Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

5 krachtige voordelen van asperges

Asperges zijn een van de gezondste groenten in de wereld en hebben een rijke samenstelling van voedingsstoffen. Ze hebben een hoge voedingswaarde, zijn rijk aan vitaminen en verbeteren het immuunsysteem. Om over de smaak nog maar niet te spreken!
Andere voordelen:

Bloedsuiker
Asperges zijn rijk aan vitamine B, dat de bloedsuikerspiegel reguleert. 

Groene asperges
Studies hebben aangetoond dat de groene asperge meer voordelen heeft dan de witte asperge. Ze hebben een hoger gehalte kalium, vitamine A en mineralen die de immuniteit van het lichaam stimuleren.

Stralende huid
Vitamine A bevordert een gezonde huid. Het helpt bij het effectief herstellen van de beschadigde huid en kan een verouderde huid voorkomen.

Spijsvertering 
Asperges helpen bij een goede spijsvertering door de aanwezigheid vezels en vitamine C. Het bevat een goede hoeveelheid eiwitten. De krachtige voeding is populair bij atleten.

Anti-kanker 
Een cruciaal ingrediĆ«nt voor de asperge is inuline. Deze koolhydraten worden niet verteerd tot het de dikke darm bereikt waar het de darm verontreinigt. Daarnaast helpt het vormen van darmkanker te voorkomen. 

Bron: boldsky.com
Publicatiedatum: