Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jac op't Hof meldt wanbetaler: Hindelang Logistics te Luxemburg

Transportbedrijf Jac op 't Hof wil melding maken van een wanbetaler. Het betreft de firma Hindelang Logistics te Luxemburg. "Een zekere Herr Frank Bollmann werkzaam bij deze firma biedt via Teleroute iedere dag vrachten aan. Echter wordt er nooit betaald door Hindelang. Wanneer je Herr Bollman en of Hindelang belt voor betalingen, zeggen ze dat er betaald is en maken ze een afdruk van hun computerscherm als betalings-bewijs. Echter deze betalingen komen nooit binnen en als je dan vervolgens nog eens belt, nemen ze de telefoon niet meer op", vertelt Imca op't Hof.

"Inmiddels hebben wij een incasso-bureau ingeschakeld, maar deze krijgt ook geen contact meer met Hindelang. Ook hebben wij Teleroute op de hoogte gesteld van de wanpraktijken van de Firma Hindelang, maar deze onderneemt geen actie. Er zijn al meerdere transporteurs de dupe geworden van deze firma. Bij deze vragen wij of zij zich bij jullie of ons te melden, zodat deze louche-praktijken gestopt kunnen worden."

Voor meer informatie:
Imca op 't Hof
Transportbedrijf Jac op 't Hof
Tramperweg 9
4417CZ Hansweert
Telefoon +31 (0)113-343006
E-mail planning@jacopthof.nl
 
Publicatiedatum: