EVO en Fenedex gaan samenwerken

De ondernemersorganisaties EVO en Fenedex gaan samenwerken op het gebied van internationale handel. Volgens de organisaties kunnen zij leden en klanten die internationaal actief zijn zo nog beter van dienst zijn. Directeuren Machiel van der Kuijl (EVO) en Bart Jan Koopman (Fenedex) maakten de intentie van beide organisaties om elkaar te versterken vandaag bekend.

Internationale handel

EVO en Fenedex zien de samenwerking, die vooral is gericht op een specialisatie op het gebied van internationale handel, als een kans om het internationale bedrijfsleven en in het bijzonder de eigen leden, nog beter te bedienen. Dit is belangrijk omdat steeds meer ondernemers, groot en klein, internationaal opereren dan wel afhankelijk zijn van het internationale speelveld, aldus EVO en Fenedex.

Exportkampioen

De organisaties beogen met de samenwerking de positie van het Nederlandse bedrijfsleven als exportkampioen te versterken. De komende maanden gaan EVO en Fenedex verder invulling geven aan de voorgenomen samenwerking.


Bron: EVO

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.