Independent Fruit Trade waarschuwt voor Italiaanse oplichter

Ron Beijer van Independent Fruit Trade waarschuwt de AGF-sector voor een oplichter uit Italië, die zich uitgeeft als 'INGROSSO ALIMENTARI AG/SRL' en niet aan zijn betalingsverplichtingen voldoet. "De heer Gianni bestelt goederen, vraagt 2% korting om binnen twee weken te betalen, laadt en is niet meer te bereiken. Telefoons worden niet opgenomen en er wordt ook niet betaald. Het bedrijf zit niet op de locatie waar hij heeft opgegeven. Ook de transporteur heeft hij niet betaald. We zijn nu bezig op het losadres verhaal te krijgen. Niet aan verkopen dus!"

Gegevens oplichter:
INGROSSO ALIMENTARI AG/SRL
VIA VICTORIA VENETIO 24
80034 MARIGLIANO (NA)
ITALIE
De "heer" Gianni

Independent Fruit Trade waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.

Voor meer informatie:
Ron Beijer
Independent Fruit Trade
Transportweg 15
2742 RH Waddinxveen
independent.fruit@planet.nl 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.