Netto Marken-Discount opent online-shop

De Duitse discounter Netto Marken-Discount heeft een online-shop voor kwaliteitsbewuste koopjesjagers geopend: www.netto-online24.de. Hier biedt het bedrijf een grote keuze aan non-food artikelen tegen discountprijzen. Een bijzondere highlight in de virtuele Netto-shop zijn de auto's die aan worden geboden met een tweecijferig kortingspercentage op de aanbevolen prijzen van de fabrikant.
 
De aangeboden producten variëren van onder meer multimediaproducten, meubels en woonaccessoires tot aan sieraden en cadeauartikelen. Bovendien biedt de discounter samen met samenwerkingspartner Retailo klanten in de online-shop de kans om een keuze te maken uit meer dan 400 cadeaukaarten. Per muisklik kan men voor familie, vrienden en collega's tegoedbonnen van bekende bedrijven uitzoeken, bestellen en laten versturen.
 
"Met de nieuwe online-shop bieden we onze klanten een omvangrijk speciaal assortiment aan. Aanvullend op het omvangrijke levensmiddelassortiment in onze meer dan 4.100 fysieke winkels, breiden we met deze virtuele shop onze service georiënteerde, innovatieve dienstverlening aan de klanten verder uit", aldus Christina Stylianou, woordvoerster van Netto Marken-Discount.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.