Aandeelhouder blijft als adviseur aan zijn bedrijf verbonden

Dirk van der Kaaij treedt terug uit directie RedStar

Mede-eigenaar Dirk van der Kaaij van smaaktomatenteler RedStar heeft te kennen gegeven per 1 december 2013 terug te willen treden uit de directie van zijn bedrijf. Hij zal aanblijven als adviseur van de onderneming uit De Lier. Dirk van der Kaaij wil plaatsmaken voor een nieuw te benoemen directielid die vorm moet geven aan de (internationale) ambities van RedStar.

RedStar is in een nieuwe fase van haar bestaan aanbeland. De Westlandse smaaktomatenteler behaalt inmiddels een jaaromzet van ruim tachtig miljoen euro en wil verdere groei bewerkstelligen, onder andere door verdere internationalisatie. Dirk van der Kaaij: "Dat vergt een andere stijl van aansturing, andere managementkwaliteiten en specifieke kennis van buitenlandse markten. RedStar heeft bewust de laatste jaren nieuwe mensen, ook van buiten het bedrijf, binnengehaald om onze ambities vorm te geven, zoals onze nieuwe CEO Rob Bal."
De directie van RedStar bestaat vanaf 1 januari 2014 uit Rob Bal (CEO), Cor van der Kaaij (directeur teelt), Meltem Klaassen-Aytug (CFO) en een nieuw te benoemen commercieel directeur. Dirk van der Kaaij blijft een betrokken aandeelhouder van RedStar.Geweldige prestatie
CEO Rob Bal: "Dirk heeft de afgelopen veertig jaar een geweldige prestatie geleverd in het uitbouwen van familiebedrijf RedStar tot een onderneming die over de hele wereld smaaktomaten levert. Wij behoren tot de meest innovatieve tomatentelers van Nederland. Dat is in belangrijke mate te danken aan Dirks inzet en betrokkenheid."

Over RedStar
RedStar specialiseert zich in de verkoop van exclusieve smaaktomaten. De kracht van het bedrijf ligt in voortdurende innovatie, verregaande samenwerking in de keten en jaarrond leveren. RedStar onderscheidt zich ook door sterk klantgericht te werken. De wensen van haar klanten staan voorop. RedStar levert het gehele jaar tomaten, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Om deze kwaliteit te waarborgen, beschikt het bedrijf over de belangrijkste certificeringen. Jaarrond leveren is mogelijk door de aanvoer van eigen Nederlands product en de samenwerkingsverbanden die het bedrijf de afgelopen jaren heeft opgebouwd in Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor is RedStar een betrouwbare partner die in staat is zowel in het zomer- als winterseizoen tomaten te leveren.

Voor meer informatie: www.redstar.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.