voor Spaanse tuinbouwsector

Nieuwe groupagedienst Perpignan-Polen

De Spaanse tuinbouwsector heeft nu toegang tot een nieuwe groupagedienst die van Perpignan naar Polen gaat, dankzij de vereniging van Logesta Group en Guanter Rodriguez. Deze transportdienst zal zorgen voor de consolidatie en distributie van het Iberische schiereiland en Marokko naar Polen. Deze dienst zal vanaf november twee keer per week vertrekken.

"Zowel wij als onze partner, Guanter Rodriguez, merkten de behoefte aan en vraag naar deze dienst in de tuinbouwsector. Onze dienstverlening legt extra nadruk op de controle en het beheer van de goederen, van het moment van vertrek tot aan het bereiken van de eindbestemming", vertelt David Moreno, commercieel directeur van Logesta Group.

Logesta's zomerseizoen was beter dan in 2012

Logesta's zomerseizoen eindigde met aanzienlijk betere resultaten dan in 2012. Het seizoen ging door tot begin oktober met redelijke volumes; daarnaast bevonden Spaanse exporteurs zich in relatief betere posities dan in andere landen, als gevolg van de kwaliteitsvraag van traditionele zomerfruitmarkten. "Deze positieve omstandigheden maken ons zeer optimistisch voor het herfst-winterseizoen" concludeert Logesta's commercieel directeur.

Voor meer informatie:
LOGESTA GESTION DE TRANSPORTE S.A.U.
C/Trigo, 39 Pol.Ind.Polvoranca
28914-Leganés, Spanje
902 151 233
mkt@logesta.com
www.logesta.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.