Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brand verwoest deel magazijn avocadoteler Reyes Gutiérrez

Afgelopen vrijdag heeft een grote brand een deel van de faciliteiten van Reyes Gutiérrez in het Zuid-Spaanse Vélez-Málaga in de as gelegd. De brand, die vanaf kilometers afstand te zien was, brak 's ochtends uit en het duurde ongeveer zes uur om de vlammen te doven.

Zes mensen zijn gewond geraakt in de brand, die een deel van de faciliteiten van dit bedrijf, dat avocado's en mango's teelt, maar ook sappen en sauzen produceert, heeft verwoest.

"Het belangrijkste is dat er geen ernstige gewonden zijn en dat de schade alleen materieel is", aldus manager Juan Antonio Reyes Gutiérrez. "We willen benadrukken dat al onze verwerkingsinstallaties nog steeds op de volle 100% werken en dat er enkel materiële schade is in een klein magazijn, dat gescheiden is van de hoofdfaciliteiten."

"We zijn al onze medewerkers dankbaar dat ze voorbeeldig alle evacuatie-instructies hebben opgevolgd", benadrukt de bedrijfsmanager. "Dank ook aan brandweer en de politie die in een mum van tijd ter plaatse waren en een mogelijke uitbreiding van de brand hebben voorkomen. En dank ook aan iedereen voor de bemoedigende berichtjes."

Voor meer informatie:
Juan Antonio Reyes
Reyes Gutiérrez
Tel: +34 952 50 56 06 (Spanje)
jarg@reyesgutiérrez.com
www.reyesgutierrez.com

Publicatiedatum: