Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

McDonald's Korea schrapt tijdelijk friet vanwege slechte kwaliteit

McDonald's Korea, een dochteronderneming van McDonald's Corp, kondigde een tijdelijke stop aan van de verkoop van zijn Franse frietjes en schreef de onderbreking toe aan een "onverwacht probleem binnen onze toeleveringsketen" in verband met "ondermaatse" diepgevroren aardappelen.

Het bedrijf betuigde spijt voor het veroorzaakte ongemak en beloofde de service snel te herstellen, hoewel er geen specifieke tijdlijn voor de hervatting van de afzet werd gegeven. Dit incident is de zoveelste keer in de afgelopen jaren dat McDonald's Korea de afzet van friet heeft moeten opschorten, na soortgelijke voorvallen in 2021 en 2022 in verband met verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen als gevolg van de coronapandemie. Daarnaast heeft de fastfoodketen onlangs de prijzen van 16 menu-artikelen aangepast, waaronder de Big Mac, met een gemiddelde stijging van 2,8 procent.

Bron: en.yna.co.kr

Publicatiedatum: