Van Hoeckel (onderdeel van Sligro Food Group) organiseerde afgelopen dinsdag voor ruim 60 zorgprofessionals en relaties het unieke event 'Over smaak gesproken' bij Koppert Cress.
De focus lag op plantaardige gerechten en de positieve effecten op gezondheid en herstel, passend bij het preventieakkoord. Alsmede het toevoegen van smaken met natuurlijke en plantaardige smaakmakers.
Na het welkom door Rob Baan werd een volledige plantaardige lunch geserveerd. Tussen de gerechten door was er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan én kregen de gasten een rondleiding door de kassen van Koppert Cress voor een Cressperience.
De dag werd georganiseerd in samenwerking met diverse AGF-leveranciers waaronder; Koolen Champignons, Fruitypack, Hessing, Kempenfoods/the Veggie Company, Peka Kroef en HAK Fresh.
Voor meer informatie:
Sligro Food Group Nederland
Peter van Teeseling
National Accountmanager (AGF)
T. 0413- 343 500
[email protected]
www.sligro.nl