Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jumbo gaat komende weken prijzen in biologisch verlagen

Jumbo gaat de komende weken de prijzen van biologische producten verlagen. De supermarktketen doet dit in het kader van de gestarte consumentencampagne van het ministerie van LNV om biologisch in de kijker te zetten. "We vinden het belangrijk om biologische producten voor een brede groep klanten toegankelijk te maken. Hoe we dat doen? Door biologische producten betaalbaar én makkelijk vindbaar in het schap te maken", zo meldt de keten op LinkedIn.

"Dat betekent dat onze klanten komende weken kunnen rekenen op meer aandacht voor biologisch in onze winkels; van prijsverlaging op biologisch tot schapkaarten bij biologische producten en onze Hallo folder met veel biologische keuze. Zo zetten we de boodschap van het Ministerie van LNV extra kracht bij. De komende jaren zetten we in op verdere groei, want biologisch is lekker én is goed voor mens, dier en natuur."

Bron: Jumbo

Publicatiedatum: