Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sun World International

Twee nieuwe druivenvariëiten: Applause en Epic Crisp

Applause™ en Epic Crisp® zijn de nieuwste aanwinsten in het assortiment druiven van Sun World International. Al meer dan dertig jaar werken de onderzoekers van Sun World International aan de ontwikkeling en introductie van smaakvolle fruitsoorten die telers, marketeers en retailers in staat stellen hun afzet te stimuleren en consumenten een heerlijke en consistente eetervaring te bieden. Deze officiële lanceringen zijn onderdeel van de merkstrategie van Sun World, die marketingmerken omvat die meerdere variëteiten met vergelijkbare eigenschappen samenbrengen. Dané Joubert, Senior Marketing Manager: "In de huidige markt zijn consumenten niet trouw aan een specifiek druivenmerk; alleen aan groen, rood en zwart. Daarom geloven wij in het vergroten van het bewustzijn van de merkkenmerken van druiven in het schap. Smaakvariëteiten vormen een niche in de markt. Door meerdere unieke variëteiten onder één merk te hebben, met unieke kenmerken, kan de consument het merk makkelijker herkennen. Het vereenvoudigt ook de verpakkingscomplexiteit voor telers die verschillende variëteiten onder één merk verpakken."


Applause
Applause is een Sugrafiftyfour-variëteit, een groene pitloze variëteit die in het tussenseizoen een onverwachte twist geeft met zijn zoete, tropische fruitige smaak. Applause biedt een unieke serie limited edition rode, groene en blauwe pitloze druiven met verschillende vormen, maten, kleuren en smaken.

Epic Crisp
Epic Crisp is de Sugrafiftysix variëteit, een groene pitloze variëteit die beschikbaar is tijdens het tussenseizoen en die consumenten een zoete en sappige crunch biedt.

Sun World International streeft ernaar meer innovatieve, duurzame en voedzame variëteiten naar het teeltbedrijf en de consument te brengen. Telers hebben toegang tot nieuwe en verbeterde rassen die duurzamer zijn, gemakkelijker te telen, een betere opbrengst hebben, minder inputkosten vereisen en resistent zijn tegen ziekten. Deze merken bieden consumenten een verbeterde en voedzame eetervaring met een langere houdbaarheid.

Consumenten in de Verenigde Staten kunnen Applause en Epic Crisp vinden in grote supermarkten zoals Costco, Sam's Club, Albertson's, Giant Eagle, HEB, Vons, Aldi en Kroger. De voorraden van Applause en Epic Crisp zullen in eerste instantie beperkt zijn, maar de voorspelling is dat de teelt de komende vijf jaar wereldwijd toe zal nemen.

Voor meer informatie:
Jennifer Sanchez
Sun World International, LLC
[email protected]
www.sun-world.com

Publicatiedatum: