Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
#ModTheVeg

Knorr promoot groenten via games

Gamefiguren leven veel te ongezond, constateerde Knorr. Ze eten te veel fastfood en daarom heeft Knorr gevraagd om zogenaamde groente-mods te bouwen voor bekende spellen als Fortnite, Minecraft en Skyrim. 'In veel games zien we dat fastfood en snacks worden gepromoot. Dit terwijl gezond eten juist zo belangrijk is. Onze missie is om het eten van groenten te stimuleren. In de echte maar ook in de digitale wereld,' vertelt Nicky Neerscholten, Global Head of Digital & Masterbrand Knorr aan Marketing Tribune. 'Met #ModTheVeg superchargen we groenten in games en maken we de gezonde keuze onweerstaanbaar. Zo geven we gamers een boost en laten we zien dat het tijd is voor een nieuwe kijk op voedsel in games.'

Een mod of modificatie is een aanpassing op een computerspel, ze worden niet ontwikkeld door de makers van de oorspronkelijke software, maar door gebruikers of een andere ontwikkelaar. Mods kunnen de gebruikerservaring en werking van software verbeteren, aanpassen en uitbreiden.

Bron: Knorr.com

Publicatiedatum: