Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Coeur de Boeuf van Fogliati

Italiaanse Nama tomaat geïntroduceerd

"Onze nieuwe tomaat is al enkele maanden te koop en de feedback is zeer positief. Nu kunnen we alleen maar verbeteren", zei Eraldo Fogliati op de Fruit Logistica over de introductie van Nama, een Coeur de Boeuf tomaat die zich probeert te onderscheiden van vele anderen op de markt met z'n smaak, kleur en consistentie.

Eraldo Fogliati

"We telen in verschillende regio's van Italië om continuïteit in de aanvoer te hebben. Dankzij teelt in Sicilië, Veneto en Piëmont is de tomaat ruim 8 maanden per jaar beschikbaar. En wanneer we binnenkort ook starten in Calabrië en Lazio, zullen we de kalender verder uitbreiden."

"De kwaliteit van de Nama tomaat is gegarandeerd door het strikte teeltbeheer, dat zorgt voor de naleving van de specificaties. We hebben het geluk dat we al tien jaar samenwerken met een team van technici onder leiding van Francesco Furnari, dat de teelt over heel Italië volgt", verklaarde projectleider Stefano Landolfi.

Stefano Landolfi

"Er is zorgvuldig onderzoek gedaan naar de consistentie van het vruchtvlees. Het is essentieel dat een tomaat opgewassen is tegen de logistieke handelingen, ook al is alles zo georganiseerd dat er slechts enkele tientallen uren verstrijken tussen de oogst en de levering aan de supermarkten", ging Fogliati verder.

Nama in de hoofdrol

Nama wordt enkel in Italië geteeld en is voornamelijk bestemd voor de binnenlandse markt, maar er zijn ook mogelijkheden voor verkoop in het buitenland. De verwerking en verpakking vindt plaats in Grugliasco, in de provincie Turijn.

Groepsfoto bij de stand van Fogliati op de Fruit Logistica

Na Trifoglio heeft Fogliati, een familiebedrijf opgericht in 1951, nu dus een nieuw merk in het assortiment: Nama.

Voor meer informatie:
Fogliati sas
Strada Undicesima, 5
10040 Rivalta (TO) – Italië
Tel: +39 (0)11 3975361
info@fogliati.com
www.fogliati.com

Publicatiedatum: