Pea-a-Mole, het nieuwste product binnen de conveniencelijn Easy by Bouquet van de Spaanse coöperatie Anecoop, zal niet ontbreken op de Fruit Logistica.

"Het gaat om een revolutionaire plantaardige spread die de voordelen van erwten en avocado combineert. Het bevat 95% verse ingrediënten en is pionier in de categorie van eiwitrijke producten. Met minder calorieën en vet dan traditionele guacamole, is deze nieuwkomer in de Easy-lijn van Bouquet door een consumentenpanel van het Technologisch Instituut voor Voedsel Ainia gunstig beoordeeld. 92,1% gaf aan het product opnieuw te willen kopen."

"Pea-a-mole is een nieuw product in de conveniencelijn van Janus Fruit, een bedrijf binnen de Anecoop groep. De lijn omvat avocadohummus, traditionele en pittige guacamole, biologische guacamole, brocomole (een combinatie van broccoli en avocado), kikkererwtenhummus en Mexicaanse saus. Al deze producten zullen te zien zijn op de Fruit Logistica."

"Naast deze nieuwkomer zal Anecoop op haar stand ook het uitgebreide groente- en fruitaanbod van Spaanse teelt tonen. Bezoekers mogen een compleet overzicht verwachten van alle bestaande en nieuwe producten, waaronder bloedsinaasappelen, waarvan de oogst dit jaar al 2.000 ton bedraagt."

"De bio-producten zullen een prominente plaats innemen op de stand, waaronder enkele nieuwigheden van Bio Bouquet en de producten van Solagora, een dochteronderneming gevestigd in Perpignan en gespecialiseerd in de afzet van biologische groenten en fruit."

De stand van de Anecoop groep vind je in hal 18 / B-01 (noordelijke ingang).

Voor meer informatie:
Anecoop
https://anecoop.com