Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een ongewoon huisdier gaat viraal

Velen hebben wel een kat, een hond of een vis als huisdier (gehad) en sommigen zullen zelfs al eens gedroomd hebben van een exotisch exemplaar, zoals een wasbeer, een havik of, wie weet, een draak… Maar elk huisdier moet je verzorgen en dat vereist steevast dat hun baasjes investeren in ruimte en tijd. En daar wringt het schoentje soms.

De voordelen van een huisdier voor onze gezondheid zijn anderzijds alom gedocumenteerd: ze helpen ons stress te verminderen, geven ons ‘spiritueel comfort’ en maken ons actiever. Daarom is er nu voor iedereen die wat gezelschap zoekt en niet over de nodige ruimte of tijd beschikt, een onderhoudsarm huisdier dat belooft je nooit in de steek te laten: een mangopit.

Hoezo?
Heel simpel: op TikTok vind je de instructies. Onderstaande video heeft al 2,7 miljoen views en 232.000 likes verzameld. Je zult dus niet de enige zijn met een mangopit als huisdier.

Even vlug TikTok of andere sociale media doorbladeren leert ons dat er al honderden trotse eigenaren van mangopitten zien, die hun "huisdier" goed verzorgen. Sommigen maken zelfs gebruik van een conditioner en föhn op het "haar" van hun huisdier om er wat meer volume in te steken, anderen gaan nog verder en houden een dagboek bij om de evolutie van hun nieuwe gezelschapsdier te documenteren.

Bron: elconfidencial.com

Publicatiedatum: