Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wanneer kun je die harde peer op je fruitschaal eten?

"De peren in de supermarkt worden nog onrijper geplukt dan wij doen voor onze boerderijwinkel. Ga er niet in knijpen of aan steeltjes draaien - altijd lief zijn voor peren. Als je een zak koopt, leg er dan een paar in de koelkast en een paar op je fruitschaal. In de koelkast rijpen ze langzamer. Zo kun je lang peren eten", vertelt Theo Wolters van Fruitkwekerij de Stokhorst tegen NU.nl. De teler legt uit wanneer je de tanden in een peer kunt zetten en wanneer je beter even kan wachten. Lees hier meer.

Publicatiedatum: