Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wezenberg-chauffeur redt drie kinderen uit over de kop geslagen auto A73

Vrachtwagenchauffeur Jonathan de Vrieze van Wezenberg Transport blokkeerde onlangs met zijn vrachtwagen de A73 na een ongeluk en bevrijdde drie kleine kinderen. Hij bedacht zich na het ongeval geen moment en zette zijn vrachtwagen dwars over de A73 ter hoogte van Castenray. Zo sluit hij de rechterrijstrook en de vluchtstrook af. „Ik had ooit gehoord dat een chauffeur dat had gedaan bij een ongeluk. Hij schermde zo de plaats van het ongeluk af. Dat deed ik ook. Ik dacht er niet over na. Het ging vanzelf", vertelt de chauffeur tegen De Limburger.

Een dag later zat Jonathan alweer achter het stuur. Weer op weg naar Venlo. Hij heeft er wel slecht van geslapen, geeft hij toe. „Ik moest er telkens aan denken hoe overstuur de kinderen waren, hoe ze huilden en schreeuwden. Maar als ik me niet goed genoeg gevoeld had, dan was ik vandaag niet gaan rijden. Daar zouden ze op de zaak alle begrip voor hebben. Voordat ik vertrokken hebben we ook nog even gesproken over wat er was gebeurd.”

Klik hier om het artikel te lezen

Publicatiedatum: