Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Allerlaatste boerenkool duikt na weken afwezigheid op tussen de appels

Tholen - Al 5 tot 6 weken was er geen boerenkool te krijgen en daarvoor was het ook al schaars beschikbaar. Groot was de verrassing van Rick Visser van de gelijknamige AGF-speciaalzaak in Hoorn dus toen ineens bij zijn hardfruitleverancier Pronk een kistje boerenkool aangeboden kreeg. Ook al waren het geen appelen of peren, hij kocht het zonder aarzelen. "Ook al breekt de lente aan, het is nog steeds best koud, dus nog altijd goed boerenkoolweer," vertelt hij lachend.

Een aantal uur nadat hij een bericht op Facebook plaatste dat er boerenkool te koop was bij Visser AGF is hij al bijna los. Rick: "Via Facebook kreeg ik meteen een aantal bestellingen binnen en in de winkel heb ik er vanochtend ook al een aantal verkocht. Ik heb nog drie zakjes over."

Rick Visser werkte jarenlang op de markt. In januari kreeg hij de kans om de zaak van Edo van Houten over te nemen en dat is soepel verlopen. "Goede aanloop, positief allemaal, het gaat hartstikke lekker", besluit hij.

Visser AGF
FB Visser AGF
[email protected]  
T: 06 22826902