Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"24/7 Zelfservice oplossingen zorgen voor transformatie van contractcatering"

24/7 self service catering was een hot topic op de Internorga in Hamburg. Slimme oplossingen voor in de kantine zullen zorgen voor een transformatie van bedrijfscatering, is de overtuiging van cateringplatform qnips en standpartner Zuply by Innovend. Tijdens Internorga demonstreerden ze hoe moderne bedrijfscatering eruit kan zien met behulp van intelligente 24/7 self service oplossingen.

De samenwerking tussen qnips en Innovend moet de weg vrijmaken voor moderne en tijdonafhankelijke personeelscatering. In het op de Internorga gepresenteerde best practice voorbeeld kunnen medewerkers online maaltijden vooraf bestellen via een app of het webportaal. Het qnips-platform geeft hen een direct overzicht van de ingrediënten, allergenen en ecologische voetafdruk van de aangeboden maaltijden. De bestelling wordt geplaatst door een dag en een tijdstip te selecteren waarop de bestelling klaar moet staan in de slimme locker. Op het gewenste tijdstip kunnen medewerkers met de QR-code of de PIN van de bestelling inloggen in de locker en het eten ophalen.

Daarnaast werd de Linx iQ gepresenteerd, de nieuwste oplossing waarbij medewerkers een pre-autorisatie met hun QR-code vanuit de qnips app maken, en zo kunnen shoppen uit de Linx iQ. Na het sluiten van de deuren wordt het totaalbedrag van de gekozen artikelen verrekend met de pre-autorisatie. Zo werd een zeer complete oplossing getoond met zowel afhaalorders als impulsverkoop in combinatie met de qnips app.

Werknemers in ploegendienst hebben baat bij de inzet van een 24/7 oplossing
“Dit geeft bedrijven de optie om ook op minder drukke dagen eten aan te bieden of om personeelsmaaltijden te verstrekken zonder een eigen kantine nodig te hebben,” vertelt Kenji Koch, Sales en Business Development Manager bij qnips. Naast lunchmaaltijden kunnen ook koude snacks en sandwiches worden aangeboden. Dit biedt ook voordelen voor medewerkers op grote fabrieksterreinen, die met slimme lockers decentraal en op elk moment tijdens de ploegendienst kunnen worden bediend. “In onze Zuply LockBloxen kunnen de etenswaren niet alleen gekoeld worden bewaard, maar ze kunnen ook achteraf worden opgewarmd door de integratie van een magnetronmodule,” aldus Sander Sciarone, Managing Director van Innovend Vending Solutions. De LockBloxen van Innovend kunnen op modulaire wijze worden samengesteld volgens de behoeften van de cateraar en soepel worden geïntegreerd in het qnips-platform.

 

Voor meer informatie:
Sander Sciarone
[email protected] 
Innovend B.V.
Argon 47
4751 XC Oud-Gastel
+31 85 029 0071
[email protected]  
www.innovend.eu 

Publicatiedatum: