Alain Duranleau wordt McCain Regional President voor Continentaal Europa, Lutosa en Van Geloven

Alain Duranleau is de nieuwe McCain Regional President voor Continentaal Europa, Lutosa en Van Geloven. Op 1 april volgt Duranleau Erwin Pardon op, die na een 'lange en succesvolle' carrière bij McCain met pensioen gaat.


Alain Duranleau

Alain Duranleau brengt in zijn nieuwe functie meer dan 20 jaar ervaring in de voedings- en consumptiegoederenindustrie mee, waarvan 10 jaar bij McCain. Duranleau kwam in 2013 bij McCain en heeft verschillende leidinggevende functies binnen de organisatie bekleed, waaronder Vice-President Finance voor Continentaal Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika en Vice-President Finance in Canada.

Erwin Pardon, die na 30 jaar bij McCain met pensioen gaat, heeft het volste vertrouwen in zijn opvolger Duranleau. "Alain brengt een uitstekende staat van dienst van successen mee gedurende zijn tien jaar bij McCain, meest recentelijk als Managing Director van Lutosa," aldus Pardon. "We zijn ervan overtuigd dat hij onze activiteiten in Continentaal Europa, Lutosa en Van Geloven zal blijven leiden met dezelfde passie en inzet voor topkwaliteit die McCain tot 's werelds grootste producent van diepgevroren aardappelproducten en wereldleider in bereide hapjes en snacks heeft gemaakt."

"Ik ben vereerd met mijn benoeming als nieuwe Regional President van McCain voor Continentaal Europa, Lutosa en Van Geloven," aldus Duranleau. "Ik kijk ernaar uit om met ons getalenteerde team samen te werken om het bedrijf verder te ontwikkelen, onze marktpositie verder te versterken en onze ambities waar te maken."

Voor meer informatie:
McCain Foods
www.mccain.com   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.