Opvolging voor Eddy en Marry Polak

Tholen - Eddy en Marry Polak zijn bezig met hun laatste week in de gelijknamige Haagse groentewinkel. Na een jaar zoeken naar een opvolger hadden ze de moed al opgegeven en besloten er sowieso eind maart mee te stoppen. Totdat er zes weken geleden enthousiaste ondernemers binnenstapten. Komend weekend start een korte verbouwing van de winkel en vrijdag 3 maart a.s. kunnen klanten er weer hun groenten, fruit en maaltijden halen. 


Eddy en Marry bij het 30-jarig bestaan van hun winkel

De nieuwe eigenaren zullen de winkel op de oude leest voortzetten. Eddy en Marry Polak zijn een begrip in de buurt. "Iedereen kent ons. Wij zitten er al 35 jaar en daarvoor hadden mijn vader en moeder hier ook al een groentewinkel. Sommige klanten hebben mij groot zien worden, mijn zoon en nu mijn kleinzoon", vertelt Eddy. Nu het nieuws over de overname naar buiten is gekomen, worden ze door klanten overladen met bloemen, cadeaus en goede wensen.

Eddy en Marry zijn heel blij dat ze het rustiger aan kunnen gaan doen en dankbaar dat de winkel is overgenomen. "Het personeel kan aanblijven, dus het blijft voor klanten vertrouwd. De nieuwe eigenaren hebben ook al een aantal weken meegedraaid om te zien hoe wij het allemaal doen en hebben ook al veel klanten leren kennen. Na de verbouwing draaien we ook nog twee dagen met hen mee om echt afscheid te kunnen nemen", besluit Eddy.

Voor meer informatie
Eddy en Marry Polak Groenten en Fruit
Escamplaan 291
Den Haag
T: 070 323 2796
edmarpolak@live.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.