Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Shandong Aoweite Biotechnology:

"Wij presenteren onze anti-condensverpakking"

Met de geleidelijke ontspanning van de markt na de pandemie herstelt de wereldwijde import- en exporthandel van groenten en fruit zich snel. Handelaren zijn ook op zoek naar meer verpakkingsproducten die de kwaliteit en versheid van groenten en fruit kunnen garanderen. Shandong Aoweite Biotechnology streeft ernaar de beste vershoudoplossingen voor groenten en fruit te bieden. Het bedrijf neemt deel aan Fruit Logistica in Berlijn op 8-10 februari. Dit is de eerste keer dat Shandong Aoweite deelneemt aan een grootschalige tentoonstelling sinds de pandemie. Het bedrijf zal op de beurs de actieve controlled-atmosphere verpakking presenteren.

Li is de verkoopmanager van het bedrijf. Li: "Onze Logfresh anti-condensverpakking integreert meerdere functies zoals vochtdoorlaatbaarheid, gecontroleerde atmosfeer en anti-condens. Deze verpakkingsoplossing voorziet de markt van AGF-producten van de hoogste kwaliteit. Controleer de ademhalingssnelheid en de luchtuitwisseling van het product en pas de vochtdoorlaatbaarheid van verschillende folies aan volgens de behoeften van verschillende AGF-producten door de verhouding van elke component in de formule tijdens het folieproductieproces te wijzigen. Het product heeft een sterke aanpasbaarheid en een breed scala aan toepassingen voor verse opslag."

"Wat onze producten anders maakt is dat de hydrofiele groepen in het product watermoleculen in de lucht kunnen absorberen en de oppervlaktespanning van de film kunnen verlagen, wat betekent dat de watermoleculen kleine waterdruppeltjes vormen op het oppervlak van de film, waardoor een superdunne transparante waterfilm wordt gevormd die het licht niet langer verstrooit, noch de zichtlijn belemmert, zodat het het effect heeft om condens te voorkomen." Volgens Li wordt de bewaartijd verlengd, maar wordt de smaak van het fruit niet aangetast. Onder dezelfde opslagomstandigheden kan de Logfresh anti-condensverpakking de bewaartijd met 1,5 tot 3 keer verlengen.

"Daarnaast is een ander voordeel van de technologie dat de verpakte producten een geschikte vochtigheidsomgeving behouden. Groenten en fruit zullen niet grotendeels water verliezen en zullen ook niet beschimmelen door overmatige waterophoping in de verpakking en rot na de oogst veroorzaken. Het is een manier om bacteriën in de verpakking te remmen. Ook hebben we antibacteriële middelen toegevoegd tijdens het maken van de folie, waardoor het probleem van bederf na de oogst effectief kan worden opgelost.

"Deze verpakking komt ook de verkoop van fruit ten goede. Verpakkingen bieden veel potentiële voordelen voor de opslag en het vervoer van fruit. Het kan de veroudering na de oogst vertragen, de opslag na de oogst verlengen en ziekten na de oogst verminderen, waardoor onze klanten hun markten kunnen uitbreiden. Of het leveringsvenster verlengen en bovendien de verspilling in de fruitketen verminderen."

Shandong Aoweite Biotechnology houdt zich voornamelijk bezig met onderzoek, productie en verkoop van opslag- en conserverings-technologie voor groenten en fruit, conserveringsmiddelen, rijpingsmiddelen, plasticfolie en tuinbouwinformatieapparatuur. Het heeft een breed scala aan productsoorten en beschikt over 36 erkende octrooien. De producten van het bedrijf worden verkocht in Argentinië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Ecuador, Kenia, Pakistan, India, Turkije, Servië en andere landen.

De algemeen directeur van het bedrijf zal een team leiden dat deelneemt aan de Fruit Logistica in Berlijn op 8-10 februari. Het standnummer is HALL 26, B01. "Dit is de eerste keer dat we sinds de pandemie aan de beurs deelnemen. We hopen op de tentoonstelling nieuwe en oude klanten te ontmoeten om de markt te herstellen en uit te breiden," zei Li.

Voor meer informatie:
Manager Li
Shandong Aoweite Biotechnology Co., Ltd.
+86 18615225880 (whatsapp) +86 18615220662 (Wechat)