McDonald's kampt met tekort aan sinaasappelsap

Fastfoodketen McDonald's moet zijn sinaasappelsap rantsoeneren omdat het bedrijf wordt geconfronteerd met een bevoorradingstekort. Volgens haar woordvoerders is de internationale aanvoer van sinaasappelsap naar Nieuw Zeeland beïnvloed door Covid en de gevolgen van de pandemie voor het plukseizoen. Hierdoor was McDonald's genoodzaakt alleen kleine en middelgrote sinaasappelsappen aan te bieden bij het ontbijtmenu.

"McDonald's ervaart een tijdelijk tekort aan onze reguliere sinaasappelsapvoorziening, als gevolg van vertragingen in de toeleveringsketen. Hoewel we de laatste druppel van onze reguliere voorraad hebben uitgeperst, is er ook goed nieuws. We hebben een geweldige tijdelijke vervanging gevonden in Keri Orange Juice. Voorlopig alleen verkrijgbaar bij het ontbijt."

De meeste fastfoodketens hadden al het hele jaar te maken met bevoorradingstekorten. Deze week verklaarde KFC dat het moest stoppen met de verkoop van zijn koolsla, omdat de sla vanwege leveringsproblemen zonder dressing moest worden geserveerd.

Bron: stuff.co.nz

Foto bron: Dreamstime.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.