Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Egyptische exporteurs richten zich op Noord-Afrika in plaats van Rusland

De gespannen situatie in de wereld heeft de markt verstoord en de Egyptische exporteurs gedwongen andere bestemmingen voor hun producten te zoeken. Zij zijn in het bijzonder getroffen door de oorlog in Oost-Europa; Rusland is een markt waar normaal gesproken een groot deel van de Egyptische productie naartoe gaat.

Het Egyptische Alhabony, een belangrijke speler in de export van een breed scala aan groenten en fruit, is niet gespaard gebleven. Directeur Abdelkader Alhabony legt uit dat "de situatie in Oost-Europa, alsmede de wereldwijde inflatie en de devaluatie van de Egyptische munt, hebben bijgedragen aan de stijging van onze kosten en het seizoen moeilijk hebben gemaakt."

De directeur van de groep zegt dat hij zich nu concentreert op de buurlanden van Egypte in Noord-Afrika, zoals Tunesië, Algerije en Marokko, en tot Oost-Azië om zijn producten te exporteren. De exporteur kan ook rekenen op markten die het goed doen, zoals de Europese markt, Afrika ten zuiden van de Sahara, sommige landen in Oost-Europa en Brazilië, waar de Alhabony-groep een goede positie heeft.

Het bedrijf exporteert verschillende soorten vers en bevroren fruit en groenten, zoals uien, knoflook, artisjokken, aubergine, paprika, zoete aardappelen, witte en groene bonen, fruit zoals citrus en granaatappels, dadels en noten. Alhabony voegt eraan toe: "We voegen elk jaar nieuwe producten en variëteiten toe en we zijn van plan onze notenproductie uit te breiden en nieuwe verpakkingen toe te voegen."

Voor meer informatie:
Dhr. Abalkader Alhabony
Alhabony group
Tel: +201090999229
E-mail: [email protected]

Publicatiedatum: