Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vershoudzakjes en -kaarten voor fruit in dozen verlengen houdbaarheid

Het is het hoogseizoen voor fruit op het zuidelijk halfrond. Het weer in Zuid-Afrika is dit seizoen goed. De abrikozen worden ongeveer tien dagen vroeger geoogst dan vorig seizoen en de kwaliteit is hoger dan voorheen. Ook verschillende Zuid-Afrikaanse druivenrassen worden vroeg geoogst en sommige zijn al op de markt. Hoewel enkele rassen door het weer zijn aangetast, de kleuring vertraagd is en de opbrengst afneemt, is de kwaliteit goed.

SPM Biosciences is een bedrijf in Beijing gespecialiseerd in vershoudproducten voor groenten en fruit na de oogst. Debby, van het bedrijf, introduceerde de door het bedrijf ontwikkelde vershoudzakjes en -kaarten voor fruit in dozen en de voordelen daarvan. "1-MCP is een efficiƫnt bewaarproduct voor na de oogst, dat de bewaartijd van steenfruit zoals perziken, abrikozen en pruimen effectief kan verlengen en de problemen van vochtverlies, verminderde stevigheid en slechte smaak als gevolg van transportvertragingen effectief kan voorkomen." Debby: "Vergeleken met appelen en peren is de bewaartijd van pruimen, nectarines en druiven korter. Veel fruit wordt binnen korte tijd na de oogst verpakt en verzonden. Dit jaar is de vraag naar vershoudzakjes en -kaarten gestegen. De feedback uit de markt is zeer goed en we hadden niet verwacht dat de producten voor fruit in dozen zo populair zouden zijn op de markt."

Angel Fresh zakjes en vershoudkaarten zijn de belangrijkste producten van SPM Biosciences. "De versheid van fruit heeft direct invloed op de winst van retailers. Vooral wanneer vraag en aanbod op de markt onstabiel zijn en de verkoop niet nauwkeurig bekend is, is de vraag hoe de kwaliteit van het fruit tijdens het vervoer en de retail beter te waarborgen en de houdbaarheid te verlengen een grote uitdaging voor retailers," aldus Debby. "Onze vershoudproducten voor fruit in dozen kunnen dit probleem heel goed oplossen. Angel Fresh zakjes en kaarten zijn er in verschillende specificaties, zijn geschikt voor verschillende verpakkingen en kunnen worden toegepast op fruit na de oogst tijdens alle schakels van de opslag en het vervoer. We kunnen klanten ook op maat gemaakte vershoudoplossingen bieden op basis van verschillende verpakkingen en toepassingen."

SPM Biosciences (Beijing) heeft bijna tien jaar ervaring op de Chinese lokale markt en heeft verkoopkwalificaties behaald in landen als Argentiniƫ en de Dominicaanse Republiek. Momenteel is het op zoek naar vertegenwoordigers in andere regio's. "Naast de bestaande producten hopen we samen te werken met meer groenten-groothandelaren, exporteurs, verpakkingsbedrijven en agenten om het verlies van groenten en fruit in de toeleveringsketen te beperken. SPM Biosciences kan ook gratis monsters naar klanten sturen."

Voor meer informatie:
Debby Wang
SPM Biosciences (Beijing) Inc.
+86 13141463919 
[email protected]
www.spmbio.com