Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Compass Group benoemt Jacqueline van Beek tot Managing Director voor Nederland

Compass Group kondigt de benoeming aan van Jacqueline van Beek als Managing Director voor Nederland. 

Vanwege een organisatorische verandering waarbij er geen Benelux cluster meer zal zijn, zal Kef van Helbergen, die sinds september 2020 Managing Director Benelux was, uit deze rol terugtreden. Compass Group Nederland zal onderdeel worden van de Nordics cluster, samen met Finland, Noorwegen, Zweden en Denemarken. 

Jacqueline is momenteel Operationeel Directeur voor Nederland waar zij een sterke bijdrage heeft geleverd aan de organisatorische verandering. Zij heeft de operatie door een moeilijke periode, als gevolg van Covid-19, geleid tot een wendbare en klantgerichte organisatie. Jacqueline kwam in 2020 bij Compass als Operationeel Directeur waar ze verantwoordelijk was voor het stimuleren van groei en het behouden van klanten. Ze heeft uitgebreide commerciële, HR en operationele ervaring en stimuleert en onderhoudt de relaties binnen de organisatie, met klanten en zakenpartners. 

Kathinka Friis-Møller, Compass Group's Regional Managing Director voor Europa en het Midden-Oosten: "Jacqueline brengt uitgebreide ervaring mee naar Compass Group Nederland en ik heb er alle vertrouwen in dat zij de groei in Nederland zal versnellen en tegelijkertijd de zorgzame, winnende cultuur zal ontwikkelen die zo'n belangrijk ingrediënt is voor ons voortdurende succes.”

Jacqueline van Beek, Compass Group's Managing Director voor Nederland: "In Nederland hebben we een sterk bedrijf met een culinair aanbod van wereldklasse, een klantreis op maat die een geweldige plek om te werken mogelijk maakt en een gerichte wens om de industrie te leiden op het gebied van zowel digitale innovatie als de duurzaamheidsagenda. Ik ben erg enthousiast om Nederland met ons team naar de toekomst te leiden en zie veel mogelijkheden om onze proposities verder te ontwikkelen en het allerbeste te leveren voor onze klanten, consumenten, onze mensen en de planeet."

Voor meer informatie:
Compass Group
Laarderhoogtweg 11
1101 DZ Amsterdam
Tel.: +31 (0)20 5643 700
[email protected]  
www.compass-group.nl   

Publicatiedatum: