Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FAM, Stumabo en Kiremko starten wereldwijde samenwerking

Kiremko, producent van turnkey aardappelverwerkingslijnen en FAM Stumabp, wereldwijd bekend door hun industriële aardappelsnijoplossingen, zijn een langdurige wereldwijde samenwerking aangegaan. In deze samenwerking zal FAM (al meer dan 20 jaar een partner van Kiremko) mechanische snijsystemen leveren en zal Stumabo precisiemessen en kennis leveren om de beste messen te integreren in de hydrocutting systemen van Kiremko.

Strategische samenwerking
"Stumabo ontwerpt en produceert de beste precisiemessen die gebruikt worden in al onze snijapparatuur. We zijn echt een sparringpartner voor de grootste aardappelverwerkers ter wereld, door samen unieke en uitdagende ontwerpen te maken voor de snijvormen en -groottes van de toekomst, zowel voor messen als voor hydro snijkoppen."

"Verder blijven Kiremko en FAM Stumabo werken aan verbeteringen in de snijsystemen met als doel een beter product te produceren en promoten zij duurzaamheid door afval en gebruik van grondstoffen te verminderen, allemaal om onze klanten succesvol te maken."

De laatste lanceringen van FAM hebben een sterke focus op snijoplossingen die maximale efficiëntie en opbrengst leveren door de snijkwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid voor de gebruiker, hygiënisch ontwerp en laagste TCO te benadrukken.

"Ik ben vereerd door de keuze van Kiremko om onze chip gun messen in hun snijkoppen te integreren. Ik ben ervan overtuigd dat onze klanten veel zullen winnen bij deze samenwerking. Deze overtuiging wordt versterkt door de reeds succesvolle samenwerking van FAM met Kiremko, waaraan we als Stumabo nog meer hopen bij te dragen," zegt Wilfried Rombauts, Sales Director bij Stumabo International.

De recent ontworpen FAM TridisTM 240P is een machine met hoge capaciteit die voldoet aan alle eisen van een moderne aardappelverwerker. De machine bevat de stem van de sector en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Franse frietproducenten.

"We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Stumabo. Tegelijkertijd voelt het heel vertrouwd omdat we al jaren met FAM werken. We weten wat we samen kunnen bereiken en leveren allebei topkwaliteit. Het is een goede match. Ik kan niet wachten tot onze klanten de voordelen merken van deze samenwerking," zegt Marcel van Huissteden, directeur bij Kiremko.

Voor meer informatie: 
Kiremko B.V.
Tel: +31 (0)348 47 94 00
[email protected]

Publicatiedatum: