Agrarische adviesbureaus ZLTO Advies en Arvalis verenigen zich met ingang van 1 januari 2023 in één adviesbureau dat de naam Arvalis zal dragen. Arvalis zal vestigingen hebben in het Limburgse Venlo, Roermond en Nuth, het Noord-Brabantse Deurne en Den Bosch en het Zeeuwse Colijnsplaat.

ZLTO Advies en Arvalis bedienen aangrenzende werkgebieden en hebben een aanvullend dienstenpakket. Om klanten in deze gebieden nu en in de toekomst een hoogwaardig en compleet dienstenpakket te blijven bieden, hebben beide organisaties besloten vanaf 2023 samen verder te gaan onder één naam: Arvalis (Latijn voor: ‘van het land’). ZLTO en LLTB worden gelijkwaardig aandeelhouder van Arvalis.

Integratie
"De omgeving waarin Nederlandse telers en tuinders ondernemen wordt steeds complexer en bedrijven worden steeds groter. De behoefte aan hoogwaardige kennis en een totaal adviespakket neemt hierdoor toe. Met deze ontwikkelingen in het achterhoofd hebben ZLTO Advies en Arvalis na een grondig onderzoek besloten tot een bundeling van krachten. Vanzelfsprekend staat het klantenbelang daarbij voorop, waarbij geografische nabijheid cruciaal is."

Tevens bedienen ZLTO Advies en Arvalis een aangrenzend werkgebied. Het samengaan van beide organisaties vergroot de slagkracht en borgt goed en effectief advies.

Aansturing
In 2023 zullen bestuurders Kathleen Goense en Bas Boots, directeur van respectievelijk ZLTO en LLTB, bestuurlijk leidinggeven aan het adviesbedrijf Arvalis. Management en operationele aansturing ligt bij het huidige management van beide BV’s.

Voor meer informatie:
Arvalis
 +31 (0)475 355 700 
info@arvalis.nl
www.arvalis.nl 

ZLTO Advies
073-217 33 33
info@zltoadvies.nl
www.zltoadvies.nl