Oezbekistan begint met export van druiven in moderne verpakking

Het Oezbeekse tuinbouwbedrijf Qapchugay Mevalari (Fruit van Kapchugay) uit het Altyaryk-district in de regio Fergana is begonnen met de verkoop van druiven in moderne handige verpakkingen. Daartoe heeft het een verpakkingslijn opgezet met de nieuwste Italiaanse apparatuur.

"Het uiterlijk, de kwaliteit en het ontwerp van een product zijn belangrijk voor de positionering ervan op de markt en om de belangstelling van de afnemers ervoor te vergroten. Onze klanten houden van druiven in handige verpakkingen van 0,8-1,0 kg, ze hebben meer vertrouwen in de kwaliteit van de producten," zegt Husanboy Sanginov, een vertegenwoordiger van het bedrijf.

Dit betekent dat "Altyaryk druiven" nu worden geëxporteerd in deze moderne verpakkingen. Dit zorgt voor een mooi uitziend product, hoogwaardige en langere opslag van de goederen en verbetert ook een betere transporteerbaarheid ervan, aldus de persdienst van het bestuur van de regio Fergana.

Bron: east-fruit.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.