DNV neemt Auvaro over, specialist op het gebied van het beoordelen van informatiebeveiliging

DNV, gespecialiseerd in managementsysteemcertificatie, heeft Auvaro overgenomen, een organisatie die voornamelijk third party assurance-verklaringen verstrekt en managementsysteem audits op het gebied van informatiebeveiliging uitvoert. "Wij zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Auvaro. De noodzaak om informatie-beveiliging aan te pakken groeit snel binnen elke organisatie en het kan een uitdaging zijn om risico’s te identificeren en te beheren. Door onze krachten te bundelen met Auvaro worden we een one-stop-shop en vertrouwde partner voor alle soorten organisaties, met name in Nederland", zegt Barbara Frencia, CEO van Business Assurance, DNV.   

Barbara Frencia, CEO van Business Assurance, DNV

Met de overname van Auvaro breidt DNV haar competenties en aanbod uit met third party assessments, zoals ISAE 3000, ISAE 3402 en SOC2, inclusief DigiD en VIPP5-assessments. Dit wordt gecombineerd met certificering tegen standaarden voor informatiebeveiliging en privacy, zoals ISO/IEC 27001 en ISO/IEC 27701 en gerelateerde trainingen die al deel uitmaken van het portfolio.   

"Het Auvaro-team is enthousiast om zich bij de DNV-familie aan te sluiten. We werken al vele jaren samen en dit biedt de mogelijkheid om de groei te versnellen en het aantal klanten uit te breiden. Onze ervaring met de cultuur van DNV geeft ons het vertrouwen dat we ons aansluiten bij een team met de juiste doelstelling en waarden", zegt Erik Spaans, Managing Director, Auvaro. 

Bron: DNV


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.