Uit de oude doos: Spectaculaire seizoensopening Cape

Op zaterdag 9 april 1988 had Cape de belangrijkste vertegenwoordigers van de Groothandel in groenten en Fruit uitgenodigd voor de jaarlijkse receptie. Het gebeurde dit jaar in het zeventiende-eeuwse kasteel Steenhault, waar de receptie en buffet werden voorafgegaan door een trial-initiatie met 4x4 voertuigen. Het zwaar liggende parcours zorgde voor een duidelijke afscheiding van de meer dan 60 deelnemers en de trial werd besloten met een finale tussen de 5 beste geklasseerde. Gedurende de vriendschappelijke trial-wedstrijd had ook een landing van valschermspringers met Cape-vlag plaats op de terreinen van het kasteel.

Het kasteel Steenhault

De trail 4x4 wagens werden bestuurd door jong en oud

Spectaculaire seizoensopening

Een parachutist geeft uitleg aan dhr. Broomhall (links) en dhr. G. Goos (rechts)

G. Goos, General Manager van Cape-agent Eurofresh stelde Graham Broomhall voor, Europese General Manager van Unifruco, de Cape marketingorganisatie. In zijn toespraak feliciteerde G. Broomhall de Belgische groothandel en Eurofresh voor de hernieuwde vooruitgang in 1988, na een recordomzet in 1987. "Er moet echt iets speciaals aan Cape zijn om U te motiveren om zo voor Cape te werken!" Mevrouw Rilla Ray overhandigde daarna de prijzen aan de Trial vedetten: M. Van Lier, Ph. Ooms, Patrick Verhasselt en de troostprijs ging naar de enige vrouwelijke finaliste mevrouw CI. Van de Casteele. Meer dan 125 personen zaten daarna aan een rijkelijk barbecue-buffet.

Bron: Primeur 15 - Jaargang 02 - 22 april 1988


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.