Hans van der Kooij

Een dubbel gevoel

Een dubbel gevoel vandaag. Vandaag precies 50 jaar geleden (part-time tijdens mijn studie) in dienst getreden bij JokoFruit. Vandaag ook het afscheid van de fruithandel vanwege pensionering. De daaruit voortvloeiende rust zal aan de ene kant meer tijd geven voor leuke dingen met familie en vrienden en aan de andere kant het afscheid van de vele contacten.

Trouwe klanten en leveranciers, die zoveel mooie momenten hebben opgeleverd. Hen wil ik allen bedanken voor het vertrouwen dat zij ons zoveel jaar hebben geschonken. Klanten door heel Europa en leveranciers uit vele landen, met de laatste jaren de nadruk op Ivoorkust. Dank jullie. Zoals bekend heeft @N&Kbv per 1 juni al onze activiteiten overgenomen. Ook hen wil ik nogmaals danken voor de prettige samenwerking van de laatste jaren en natuurlijk ook voor het vertrouwen dat sprak uit de overname.

Dank ook aan broer Daan die zoveel jaren met volledige inzet samen met mij Joko heeft voortgezet op de manier zoals onze vader het graag wilde toen hij in 1958 de zaak begon. Het gezegde met familie moet je wandelen en niet handelen gold dus niet in de fam van der Kooij.

Verder wil ik alle medewerkers van al die jaren dank zeggen en speciaal Marjolein, die ons de laatste 25 jaren zo intensief ter zijde stond. Jullie zorgden er met elkaar voor dat ik al deze jaren met plezier naar mijn werk ging.

Onderstaande foto illustreert mooi het afscheid van Joko en begin met meer tijd voor familie. Op de achtergrond Joko met daarvoor 3 prachtige kleinkinderen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven