Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Jong Packaging Group neemt Wellpappenfabrik Sausenheim over

De Wellpappenfabrik in Gr├╝nstadt-Sausenheim (WSG) en de Nederlandse De Jong Packaging Group (DJPG) uit De Lier zijn tot een strategische samenwerking gekomen. DJPG heeft een meerderheidsbelang in WSG verworven, dat zelf de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse operaties zal behouden. Door de overname zal DJPG haar positie op de Duitse markt versterken en WSG zal met de back-up van DJPG een sterkere positie op de Duitse markt hebben.

"WSG biedt een compleet assortiment klantspecifieke verpakkingen aan en heeft een centrale ligging en past daarmee uitstekend in de groeistrategie van DJPG. De nieuwe samenwerking met WSG is een grote stap voor onze groei als verpakkingsgroep. De ondernemersfilosofie van onze familiebedrijven matcht en het toekomstpotentieel is duidelijk aanwezig", aldus Ad Smit, CEO van DJPG.

Axel Muhl, algemeen directeur van WSG vult aan: "Ik ben verheugd dat we onderdeel worden van De Jong Packaging Group. Hun bedrijfsfilosofie en onze gedeelde waarden zullen ervoor zorgen dat onze gemeenschappelijke doelen worden bereikt. Vanaf mijn eerste ontmoeting met Henk De Jong, de eigenaar van De Jong Packaging Group, en Ad Smit was het duidelijk dat we een vertrouwensrelatie zouden ontwikkelen die in het voordeel zou zijn van al onze gewaardeerde klanten en ook van beide partijen."

De overname is in afwachting van goedkeuring van de mededingingsautoriteiten.

Voor meer informatie:
De Jong Verpakking
+31 (0)186 573 990
[email protected]  
www.dejongverpakking.com/nl 

Publicatiedatum: